Σ΄ευχαριστώ , Χριστέ , πολύ που βάζεις μιαν ανατολή μετά από κάθε δύση...Bερίτης.

12/26/2011

Amazing Hug
Η ανιδιοτελης αγάπη
Η συγκεκριμένη γυναίκα στο βίντεο, είχε βρεί αυτό το λιοντάρι χτυπημένο στο δάσος , σχεδόν ετοιμοθάνατο, το πήρε σπίτι της με δική της ευθύνη, και το φρόντισε με δικά της έξοδα. Όταν το λιοντάρι συνήλθε κάλεσε κάποια φιλοζωική εταιρία και το πήρε σε ένα ζωολογικό κήπο, για την περαιτέρω φροντίδα του



Το να νοιάζομαι, να φροντίζω και να περιθάλπω τα πλάσματα δίπλα μου είναι το μυστικό για να ζω ειρηνικά και ευτυχισμένα με τους άλλους γύρω μου.Με ανοίγει απο το ερμητικά κλειστό μου κόσμο,το εγώ.
Η ευγνωμοσύνη του περήφανου λιονταριού.Το λιοντάρι δείχνει την ευγνωμοσύνη του ,ευχαριστεί την γυναίκα που το βοήθησε ,που το φρόντισε ,που το θεράπευσε.Ευχαριστεί την γυναίκα-Σαμαρείτισσα.
Ευχαριστεί και δείχνει την τρυφερότητα και αγάπη του.Ευχαριστεί και είναι ευχαριστημένο.
Μια καταπληκτική αγκαλιά ,η γυναίκα και το λιοντάρι.




Χρόνια πολλά στους φίλους περαστικούς από τον ιστοχώρο.Το μήνυμα της αγάπης του Θεού,που κατακλύζεται από την γιορτή των Χριστουγέννων ευχομαι να ξυπνήσει τα πνευματικά αισθητήρια μας για να ακούσουμε όλη τη φύση που ευλογεί και χαίρεται από την αγάπη του Θεού , που για εμας τους ανθρώπους έγινε άνθρωπος για να κάνει και εμάς θεούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Στα χρόνια μας ο πόνος αγιάζει τον άνθρωπο.Ο ανθρώπινος πόνος καλλιεργεί την ανθρώπινη ψυχή"