Σ΄ευχαριστώ , Χριστέ , πολύ που βάζεις μιαν ανατολή μετά από κάθε δύση...Bερίτης.

4/14/2009

TO AΦΕΝΤΙΚΟ

‘ΟΥΤΕ ΘΕΟΙ ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΕΣ’

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ..ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ,,ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ………………………
ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Η ΑΓΙΑ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΗ…ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΚΙ ΕΜΕΙΣ..ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ!!!ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΡΟΥΧΑ!
ΕΚΕΙΝΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΟΥΝΟΥΣΑΝΕ ΚΛΑΔΙΑ,,ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΟΥΝΑΝΕ………….ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΑ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ……..
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΟΛΥ..ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΚΥΤΤΟΥΣΕ..ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ.. ΜΕΤΑ..
ΜΕΤΑ,ΕΓΩ ΞΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΙΑ ΠΟΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ..ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΓΥΡΩ ΑΡΚΕΤΟ..
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕΤΑ, ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ..ΟΜΩΣ,Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΟΛΗΣ!!
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ!!:ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΤΥΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΛΑΜΥΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΠΛΕΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ!!
ΓΥΡΩ ΤΟΥ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΗΘΟΣ ΜΕ ΠΡΙΝ, ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΦΡΕΝΙΑΣΜΕΝΟ,ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΓΙΟΡΤΑΖΑΝΕ!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ:ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ,ΤΩΡΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ..ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΟΥΝΕ! ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ,ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΑΟΥ! ΜΑΖΙ, ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ,Ο ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ‘ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΙΛΑΤΟ’.
ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ,ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ‘ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΙΛΑΤΟ’ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟ ‘ΣΥΜΒΟΛΟ ΥΨΙΣΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ’ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ!! ΚΑΙ ‘Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΠΙΛΑΤΟΣ’,ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ! ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ Ο ΠΑΛΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΤΤΑΩ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ,,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΕΝΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ??
ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ:ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΔΟΞΑ:ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ‘ΣΥΜΒΟΛΟ ΥΨΙΣΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ’ ΚΥΤΤΟΥΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ.!!.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΒΑΘΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΟ ΚΥΤΤΟΥΣΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ,ΠΡΟΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑΣ[WORDS OF TENDER]
ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΟΛΗ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ………..!
ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΗΤΑΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥΣ!!
………….ΕΚΕΙΝΟΙ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ,ΚΟΥΝΟΥΣΑΝΕ ΚΛΑΔΙΑ..ΜΕΡΙΚΟΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΝΑΝΕ…….
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ……..ΓΙΑΤΙ, ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ι χ ν η λ ά τ η ς είπε...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ1!!!

No comments. (γιατί θα το χαλάσω)

"Στα χρόνια μας ο πόνος αγιάζει τον άνθρωπο.Ο ανθρώπινος πόνος καλλιεργεί την ανθρώπινη ψυχή"