Σ΄ευχαριστώ , Χριστέ , πολύ που βάζεις μιαν ανατολή μετά από κάθε δύση...Bερίτης.

1/16/2010

Μυστικά ευτυχίας

Κάνε κλικ κάτω:
 Τα 5 μυστικά της ευτυχίας

Προσπαθήστε να κάνετε την ευτυχία εικόνα. Με τι μοιάζει; Με μια γαλήνια ψυχή που αναπαύεται σε ένα λιβάδι με μαργαρίτες;

3 σχόλια:

Γιώργος είπε...

Εαυτούς και αλλήλους και πάσαν την ζωήν ημων Χριστώ τω Θεώ παραθόμεθα....Αυτός είναι ο δρόμος προς την ευτύχία η υπακοή στο θέλημα του Τριαδικού Θεού.Τα λοιπά θετικές σκέψεις και άλλα δυστηχώς είναι ανθρώπινα επινοήματα.

Ζωή είπε...

Aγαπητέ φίλε αναγνώστη,πολύ σωστό το μήνυμα που άφησες στο blog μου.Απλά μέσα και από θετικές σκέψεις και ανθρώπινα επινοήματα που προσπαθούν να βοηθήσουν τον άνθρωπο βλέπω τα λόγια του Θεού (δοτικότητα ,προσφορά,άποφυγή ενοχών-απελπισίας κτλ) να είναι αυτά που γεμίζουν και από τη σκοπιά της ψυχολογίας τη ζωή των ανθρώπων.Βλέπω τη χάρι του Θεού να εισχωρεί και να αγιάζει όλη τη κτίση(ανθρώπους ,θετική σκέψη) , να την ζωποιεί.Και τελικά πολλά συμπεράσματα για μια υγιή και ισορροπημένη ζωή να συμπίπτει με το θέλημα του Θεού.
Βεβαια ο χριστιανός περνάει δια μέσω πολλών θλίψεων και η λύπη του (για αμαρτίες,θλιψεις κτλ) δεν είναι κακή και απελπιστική αλλά εμπεριέχει πολύ ελπίδα και μια μυστική χαρά για το έλεος και την αγάπη του Θεού ,γιαυτό την λέμε και χαρμολύπη.

πηνελοπη είπε...

Eυτυχιας εικονα ε? ναι!ενας τοπος γεματος απο τα ποιο ομορφα λουλουδια,τα ποιο ομορφα πουλια,συναντηση αγιασμενων και σεσωσμενων ψυχων φωτεινων με τον ιησου--αγγελους να πηγαινοερχονται ψαλλωντας ''Αγιος-Αγιος-Αγιος ο θεος...'.Ο Ιησους,η χαρα ολων,η μυρωδια της αγιοτητος του,ο θυσαυρος σαν κατι το αλλο-σκορπαει το βλεμμα του αυτη την θυσιαστικη αγαπη για ολους---και χαρα,γαληνη,ευτυχια,αγαπη..πολλη αγαπη και φως πολυ φως και στο θολο του παραδεισου τον τριαδικο θεο.πο,πο!!!δεν υπαρχει ωραιοτεη εικονα για μενα νομιζω!!!

"Στα χρόνια μας ο πόνος αγιάζει τον άνθρωπο.Ο ανθρώπινος πόνος καλλιεργεί την ανθρώπινη ψυχή"